Despre Noi

Startup Legal Lab

Ești pe mâini bune

În ultimii ani, am identificat principalele provocări din mediul de afaceri și, prin intermediul proiectului StartupLegalLab, ne dorim să sprijinim antreprenorii în a-și concentra resursele pe dezvoltarea afacerii, fără a-și face griji în privința aspectelor legale.

Proiectul StartupLegalLab al “Cărăbaș, Lungu” se concentrează pe sprijinirea antreprenorilor și startup-urilor din România, oferindu-le expertiză legală. Prin intermediul StartupLegalLab, dorim să devenim partenerii tăi în călătoria spre succes. Suntem conștienți că antreprenoriatul este o provocare, dar și o experiență cu satisfacții deosebite, și ne propunem să-ți facilităm acest drum, punându-ți la dispoziție cunoștințe și servicii juridice.

 

Echipa noastră se angajează să te sprijine prin resursele disponibile pe website-ul nostru și pe rețelele de socializare, incluzând tutoriale video, workshop-uri, webinarii și articole specializate. Oferim, de asemenea, consultanță specializată pentru a contribui la dezvoltarea afacerii tale, beneficiind de rețeaua noastră de experți din diverse domenii.

Conștientizăm că resursele tale sunt limitate, motiv pentru care am dezvoltat produse specializate bazate pe procese automate și proceduri bine definite, simplificând astfel munca noastră și reducând costurile pe care le vei suporta. Detaliile legate de pachetele noastre sunt disponibile aici.

Indiferent dacă activezi în domeniul tech, în industriile creative, ai o afacere cu experiență pe piață sau, pur și simplu, ai idei inovatoare în sfera business-ului, ne-ar plăcea să te cunoaștem. Te invităm să ne scrii câteva cuvinte despre tine în formularul de pe pagina de contact.

Nu ezita să ne cauți, fie că ai o problemă juridică imediată sau doar dorești să ne cunoaștem!

Coordonator proiect

Mihai Cărăbaș